Helpota arkeasi, kun tarvitset lisää tilaa

Kun tarvitset tilaa, tervetuloa! Meillä varastointi on vaivatonta ja edullista.

Varastotilaa moneen tarkoitukseen, sisällä ja ulkona

Meille mahtuvat esimerkiksi veneet, asuntovaunut muuttotavarat, asuntoautot, harrastusvälineet, mopot, moottoripyörät, ja polkupyörät.
Voit valita säilytystilan sisältä lämpimästä, ulkohallista tai piha-alueelta.
Lämpimässä varastossa kuivassa tilassa säilytät vaativat irtaimistot, harrastusvälineet, veneiden patjat ja kuivaa ja lämmintä säilytystilaa vaativat tavarasi.

Lämpimässä hallissa tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuutta säilyttää veneitä, ajoneuvoja tai irtaimistoa sateilta ja talven tuiskuilta suojassa.
Piha-alueella voi varastoida veneet, matkailuautot, matkailuvaunut, autot, peräkärryt ja työkoneet. Piha-alueella varastointi on edullista ja turvallista. Alue on aidattu ja vartioitu.

Nostot, laskut ja muut työt

Veneiden kausisäilytykseen liittyvät veneiden nostot ja laskut sekä huolto- ja ylläpitotyöt hoitaa Extra Marine Oy. Näistä töistä voidaan sopia kätevästi samalla, kun varataan veneille säilytystilaa.

Neuvottoman Varastot Oy sijaitsee Haminan Sataman läheisyydessä ja tarjoaa yli 12 ha erinomaista aluetta huolintaliikkeille, myynti-, kuljetus- ja varastointiyritysten sekä viranomaisten käyttöön.

Sijainti

Neuvottoman Varastot Oy

Mäkelänkankaantie 18
49490 Neuvoton
Katso sijainti kartalla

Yhteystiedot

Puhelin: 044 236 6475

Sähköposti: sirpa.kaukasalo@neuvottomanvarastot.fi


Lähetä meille viesti

Kerro meille, millaista varastotilaa etsit – meillä saattaa olla vapaana juuri sellainen.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.