Neuvottoman Varastot Oy Vuokrausehdot

Kausisäilytysmaksun laskutusperuste on veneen, asuntoauton, harrastevälineiden tms. suurin pituus + 0,5m x suurin leveys + 0,5m. Tämä on ainoastaan laskentaperuste, ei vuokrattu pinta-ala hallissa. Kausisäilytysaika on veneillä ja muulla kausisäilytykseen tuodulla irtaimistolla 8 kuukautta ajalla 1.10-31.5. 

Veneet ja kausisäilytyksessä oleva muu irtaimisto on noudettava  toukokuun loppuun mennessä, ellei muuta ole asiakkaan ja Neuvottoman Varastot Oy:n välillä sovittu.

Veneiden, ajoneuvojen ja irtaimen säilytys hallissa on ensisijaisesti yhtäjaksoista säilytystä, tarkoittaen sitä, että säilytyksen kohdetta ei pääse omatoimisesti korjaamaan, huoltamaan, pesemään tms.

Säilytykseen ei sisälly Neuvottoman Varastot Oy:n osalta muita palveluita kuin veneen, ajoneuvojen tai irtaimiston säilyttäminen sille varatussa paikassa.

Asiakas on velvollinen ilmoittamaan veneen, ajoneuvon tai irtaimiston noutoajankohta vähintään 5 (viisi) vuorokautta ennen noutamista. Tämän lisäksi säilytystilan vuokra on oltava maksettuna.

Ilmoituksen noutoajankohdasta voi tehdä puhelimella 044 236 6475 tai lähettämällä sähköpostia osoitteella sirpa.kaukasalo@neuvottomanvarastot.fi.

Asiakas huolehtii itse säilytykseen tuomansa veneen, ajoneuvon tai muun irtaimen vakuuttamisesta ja varastoinnin aikaisesta suojaamisesta. Suosittelemme säilytyksen ajalle vähintään varkaus- ja palovakuutusta. Neuvottoman Varastot Oy ei vakuuta asiakkaiden veneitä, ajoneuvoja tai irtaimistoa.

Neuvottoman Varastot Oy ei ole korvausvelvollinen asiakkaan veneeseen, ajoneuvoihin tai irtaimistoon säilytyksen aikana tulleista vioista tai häiriöistä, esimerkiksi akun tyhjeneminen, rengaspaineiden alentuminen, polttoainejärjestelmän tukkeutuminen, ruostuminen tai mikään näihin verrattava tai jos vaurioiden aiheuttaja on eläin, lintu, jyrsijä, hyönteinen jne.

Pieniin akkuihin on saatavilla lataussähköä ylläpitoon ja erikseen sovitulla hinnalla. Kaasupullojen ja muiden vaarallisten aineiden tuominen säilytykseen on kielletty.

Neuvottoman Varastot Oy sijaitsee Haminan Sataman läheisyydessä ja tarjoaa yli 12 ha erinomaista aluetta huolintaliikkeille myyjä-, kuljetus- ja varastointiyritysten sekä viranomaisten käyttöön.

Sijainti

Neuvottoman Varastot Oy

Mäkelänkankaantie 18
49490 Neuvoton
Katso sijainti kartalla

Yhteystiedot

Puhelin: 044 236 6475

Sähköposti: sirpa.kaukasalo@neuvottomanvarastot.fi


Extra Marine Oy

Osoite
Ruukinkatu 12, 48100 Kotka

Aukioloajat:
Maanantai – Perjantai 8:00 – 16:00

Viikonloput sovittavissa tarpeen vaatiessa

Lähetä meille viesti

Kerro meille millaista varastotilaa etsit-meillä saattaa olla vapaana juuri sellainen.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.